Què inspiro

 • El que em quedo de l’entrevista estratègica de l’Oriol són els bons consells que em va donar. Un que no deixo de pensar-hi i aplicable a un mateix és ‘ tu ets el teu millor client’.

  David Lavergne
 • Després de trobar-me, per llegat familiar, amb una assessoria a les meves mans, sense gaire bé experiència, i amb un munt de feina sobre la taula, vaig sentir que tot em venia gran, i que no tenia el control de la meva empresa. Vaig contactar amb l’Oriol després d’escoltar-lo en una conferència, i de seguida ens vam posar a treballar.

  6 mesos després, he pres moltes decisions que han encaminat el negoci cap a on jo vull anar. He passat de sobreviure a l’empresa (vivint pràcticament per inèrcia, i només prenent decisions reactives) a decidir què vull fer, analitzar què em cal per assolir els objectius que m’he proposat, i portant a terme les accions pertinents. L’Oriol m’ha aportat un punt de vista diferent, m’ha ajudat a pensar d’una manera proactiva, a buscar els resultats que vull en comptes de creuar els dits esperant un resultat diferent al de sempre, sense canviar res.

  Ara puc dir que entenc molt millor el negoci en el que estic, sento que tinc molt més control sobre el que passa al meu voltant, la feina de tot l’equip és més eficient, he optimitzat recursos i explotat àrees fins ara desconegudes.

  Recomano a tots els assessors que s’estiguin plantejant treballar amb l’Oriol que ho facin! És una experiència de la que ben segur en trauran profit.

  Jara Asenjo
 • Vaig conèixer l’Oriol per una article en linkedin. La seva qualitat de coneixements i consells és el que estava buscant.

  Joaquín Martí Albella
 • L’Oriol em va ajudar a ordenar les idees sobre la meva empresa per donar-li un gir que la fes més productiva i rendible. Es va explicar amb total claredat i sinceritat.

  Ariadna Muñoz Cruz
 • Ha estat un plaer conèixer a l’Oriol. Amb ell pots canviar tots aquells aspectes que saps que han de canviar però desconeixes el com. Gràcies Oriol.

  Pol Fontquerní Ayensa
 • L’Oriol és molt bon comunicador, et fa pensar i et posa sobre la pista perquè pensis en ser un assessor proactiu. He agafat moltes idees del seu curs i ara em toca posar-les en pràctica. M’ha fet veure les coses des d’un altre punt de vista més beneficiós pels meus clients i per a mi

  Eulalia Elorriaga Pamies