Què inspiro

 • L’Oriol realment s’implica amb el professional i amb el seu despatx, amb el que t’ajuda a aconseguir els teus objectius.
  Per tant treballant amb l’Oriol, la força t’acaba acompanyant.

  Pedro L. Toledo Ramos
 • M’agrada el seu gran criteri pràctic en l’anàlisi dels diversos paradigmes empresarials. Valoro la seva capacitat analítica, i la seva destresa com a assessor enfocat a objectius i resultats tangibles a curt per construir a llarg termini. M’ha suggerit dinàmiques per a implementar i sistematitzar tècniques que faciliten l’obtenció d’èxits a centrar l’atenció en les àrees claus de negoci, però sempre enfocat a l’obtenció de resultats immediats.
  Totalment recomanable! Doncs transgredeix la teoria per enfocar-se a resultats immediatament.

  Josep Maria Gaya Altirriba
 • L’èxit, però fins i tot, la supervivència de molts despatxos professionals, passa per moltes de les coses que l’Oriol diu en els seus seminaris. Haurien de ser d’assistència obligatòria!

  Llorenç MaristanyMaristany, Osés & Associats
 • Un gran ajut els seus consells, i un plaer escoltar les seves recomanacions i experiències. Realment es defineix pel que fa “Ajuda a Assessors”

  Francisco Cruz FuentesAsesoría Paco Cruz
 • L’Oriol és una persona molt dinàmica i emprenedora, amb una gran capacitat de percepció dels fluxos de negoci, pel que pot ser de gran ajuda per a dinamitzar una empresa o despatx professional i promoure el seu rellançament. És una persona molt agradable de tracte i és sempre un plaer escoltar-lo en les seves ponències, que són de gran utilitat per ajudar a canviar la visió i l’enfocament del negoci de l’assessoria, encara que també pot aplicar-se a d’altres àmbits empresarials.

  Josep Anton López Álvarez
 • L’Oriol López ha donat l’oportunitat a Mkt-Actitud de passar de ser una idea d’un professional independent a una empresa amb projecció. La visió de negoci que te l’Oriol m’ha ajudat a dimensionar adequadament la imatge externa en conseqüència amb uns bons hàbits interns, permetent que ara em pugui dedicar a atendre els meus clients amb major confiança, eficiència i donant el millor de mi. Considero al Oriol un mentor que espero m’acompanyi durant molt de temps.

  Ada PulidoMKT Actitud