Què inspiro

 • “Agraeixo a l’Oriol López seva ajuda i guia en els temes de proactivitat. A més de contemplar molts fronts pel que fa a l’empresa, t’ajuda de manera integral en diferents temes com el màrqueting, continguts, organització, etc.
  Ara queda aplicar tots els coneixements obtinguts i a millorar resultats.”

  José Luis BravoDefensa Personal 360º Krav Maga
 • Després d’assistir a un seminari de Proactivitat impartit per l’Oriol puc afirmar que té excel·lents dots per comunicar-se i transmetre idees a nivell grupal. Té una clara orientació al client i voluntat de servei, de ser útil i afegir valor als serveis que realitza. Per tot això, crec que l’Oriol pot aportar valor en qualsevol organització empresarial.

  Núria Queralt Suau
 • Vaig assistir al Seminari de Proactivitat a Madrid i em va servir per conèixer temes nous i confirmar idees i pràctiques que ja feia, per la qual cosa li estic molt agraït.

  Pablo Cabello BlancoOVB Allfinanz España
 • He assistit a la presentació del 7 motors de creixement de l’Oriol i m’ha semblat molt propera i entenedora. La recomano a tothom que tingui una empresa o negoci i vulgui vendre més i millor, aplicant receptes de sentit comú que no requereixen de grans inversions, ni de massa temps.

  Jordi AguilarShare BI
 • Oriol un “agitador de la innovació”. Un exemplar en perill d’extinció. La innovació per desgràcia no sol ser una prioritat a molts despatxos professionals. Per això, comptar amb un “agitador” com Oriol és imprescindible per al despertar d’equips i direccions. Gràcies Oriol!

  Jordi Simon ComaladaGrup Simon Assessors
 • Un gran ajut els seus consells, i un plaer escoltar les seves recomanacions i experiències. Realment es defineix pel que fa “Ajuda a Assessors”

  Francisco Cruz FuentesAsesoría Paco Cruz