Serveis

Creant riquesa i prosperitat a l’empresa, els socis, l’equip i els clients.

L’Oriol López t’ofereix una flexible selecció de serveis d’assessorament empresarial, adaptats a la millora de les operacions del teu negoci per a obtenir resultats específics, en els teus números i en la teva vida.

Consultoria del creixement per a obtenir resultats ràpids i medibles

Mesures els resultats que crees en els teus clients? Moltes empreses no ho fan i, com a resultat, no poden cobrar el que haurien ni poden créixer tan ràpid com podrien si tinguessin millors estratègies a punt.

L’Oriol López és un expert en ajudar petites i mitjanes empreses a créixer i prosperar millorant el valor que aporten als seus clients. L’estil de l’Oriol és proactiu i cerca la millora continuada de l’estratègia i el rendiment financer de manera que els resultats siguin mesurables, rellevants i ràpids.

És així com ha aconseguit augments de la facturació de prop d’un 150% per un client industrial, així com ha ajudat a molts altres a doblar o triplicar el seus beneficis i tamany. L’Oriol se centra en millorar la posició del teu negoci, ara i en el futur, per a fer-te més valuós i important per als teus clients.

La seva extensa experiència amb centenars d’empresaris i directius durant les últimes dues dècades i a través de molts sectors, l’han capacitat per a refinar els factors clau del creixement: estratègia, lideratge i recursos.

Equip executiu eficaç: treball en equip per a millorar els resultats

Sense un equip directiu i executiu eficaç, cap petita o mitjana empresa pot assolir la seva visió i objectius. Aquest equip ha de ser capaç de liderar, és a dir, de prendre decisions, organitzar els seus equips, invertir diners i respondre davant de l’empresari.

Mentre moltes pimes tracten de crear aquest equip executiu des de dins, això no sempre funciona. Una visió externa, experiència i idees innovadores per a un treball en equip eficaç i eficient, permeten crear aquest equip de líders. I això és exactament el que fa l’Oriol López.

Concretament, l’Oriol ajuda l’empresa a crear equips executius que treballen per a definir uns objectius comuns, assolir resultats i compartir informació a temps real per a prendre millors decisions.

Finances estratègiques: maximització del benefici

Una de les claus del creixement sostingut és una direcció financera forta, però moltes petites i mitjanes empreses no poden permetre’s un Director Financer intern. Els seus comptables estan centrats en preparar els estats financers mensuals i altres feines administratives, i aquí és on l’Oriol aporta valor. Com a assessor financer i estratègic, aporta recomanacions i estratègies orientades a propulsar el teu negoci al següent nivell, gràcies al control de gestió, el finançament del creixement i la política de preus, entre d’altres.

Sense benefici, una petita i mitjana empresa no pot sobreviure, mentre que amb un benefici creixent una empresa pot prosperar. L’Oriol t’ajuda a entendre els teus números, a descobrir quin és el benefici real i el desitjat, a analitzar quins clients, mercats i productes són me´s rendibles i en quines àrees hauries de centrar-te per a millorar els teus resultats, la teva tresoreria i la teva qualitat de vida.

Només pots gestionar allò que mesures, pel que en el moment en què entenguis com es genera benefici a la teva empresa, podràs entendre millor com maximitzar-lo de manera proactiva i continuada.

Assessor de confiança: acompanyant-te en el camí

La solitud de l’empresari és una sensació ben real a moltes petites i mitjanes empreses. De fet, afronten una gran quantitat de responsabilitats en el seu dia a dia, que van des de desenvolupar l’estratègia de negoci i dirigir les relacions amb els principals clients, fins a millorar l’experiència del client, la reputació o les operacions internes. I aquesta no és feina fàcil per a fer en solitari.

És per això pel que l’Oriol López ofereix assessorament estratègic personal per a empresaris i directors generals de petites i mitjanes empreses. L’Oriol aporta els seus més de 20 anys d’experiència per ajudar-te en la direcció estratègica de la teva empresa. Millorar la comunicació amb el teu equip executiu, defineix una estratègia empresarial a curt, mitjà i llarg termini i crea més valor per a la propietat.

Com a assessor teu, l’Oriol serà el teu expert de capçalera per a totes les decisions empresarials que vulguis prendre, així com cada problema que sorgeixi pel camí, per a mantenir-te compromès amb els objectius, fer d’advocat del diable per a les decisions clau i ser font d’idees innovadores. Ha arribat l’hora de dirigir estratègicament, mentre construeixes un equip executiu que implementi la vostra estratègia i mantingui el control del teu negoci.

Treballant amb l’Oriol de manera privada, augmentaràs la teva credibilitat, augmentaràs el teu valor estratègic i milloraràs les teves capacitats directives, mentre augmenta la teva influència a la feina.

Asesor PROACTIU®

Una de les especialitats d’assessorament d’Oriol és a assessors de petites i mitjanes empreses. L’Oriol entén les necessitats d’aquests professionals i pot aportar la seva experiència i guia en tots els aspectes del teu negoci i estratègia per a convertir-te en més valuós per als teus clients.

Conferenciant

Aprèn a impulsar els teus resultats i la teva qualitat de vida, ràpidament, a través de sessions pràctiques i dirigides a l’obtenció de resultats immediats i a l’acció continuada.

Entre els temes que tracta, l’Oriol t’ajudarà a: enfortir el teu equip de direcció, augmentar els teus ingressos i rendibilitat, millorar la productivitat, disparar la satisfacció dels teus clients, guanyar avantatge competitiu i desenvolupar un lideratge estratègic, entre d’altres.

I això ho fa centrant-se en les tres principals àrees d’oportunitat del teu negoci: la teva estratègia, el teu equip i els teus recursos.