Serveis

L’assessorament empresarial que impulsa els teus resultats… i redueix el teu estrès.

L’Oriol López t’ofereix una flexible selecció de serveis d’assessorament empresarial, adaptats a la millora de les operacions del teu negoci per a obtenir resultats específics, en els teus números i en la teva vida.

Consultoria

L’Oriol proporciona serveis de consultoria que comencen ajudant-te a identificar objectius específics per al teu negoci, així com per a altres dimensions de l’èxit. L’Oriol et fa recomanacions específiques, prioritzades per importància estratègica i agrupades en fases manejables. El seu èmfasi està en obtenir resultats, de manera que dirigeix ​​el canvi en cicles curts de consultoria, implementació, control dels resultats i ajust. Aquest procés es repeteix per a cadascun dels reptes que el teu negoci afronta, i condueix a resultats ràpids.

Coaching i Mentoring

L’Oriol també t’ofereix l’opció de donar-te suport en moviment, amb un assessorament empresarial centrat en ajudar-te a assolir els teus objectius, fer créixer el teu negoci i crear valor al teu voltant. Aquest servei inclou assessorament il·limitat en persona o telefònic, sense preocupar-te del temps dedicat a això.

Asesor PROACTIU®

Una de les especialitats d’assessorament d’Oriol és a assessors de petites i mitjanes empreses. L’Oriol entén les necessitats d’aquests professionals i pot aportar la seva experiència i guia en tots els aspectes del teu negoci i estratègia per a convertir-te en més valuós per als teus clients.

Conferenciant

Aprèn a impulsar els teus resultats i la teva qualitat de vida, ràpidament, a través de sessions pràctiques i dirigides a l’obtenció de resultats immediats i a l’acció continuada.

Entre els temes que tracta, l’Oriol t’ajudarà a: enfortir el teu equip de direcció, augmentar els teus ingressos i rendibilitat, millorar la productivitat, disparar la satisfacció dels teus clients, guanyar avantatge competitiu i desenvolupar un lideratge estratègic, entre d’altres.

I això ho fa centrant-se en les tres principals àrees d’oportunitat del teu negoci: la teva estratègia, el teu equip i els teus recursos.